Tarieven

Wij zijn het hele jaar geopend. De verhuurperiode in het hoogseizoen is per week en loopt van zaterdag 15 u tot de volgende zaterdag 10 u. Buiten het hoogseizoen is het mogelijk een weekend of midweek in de gîte te verblijven. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden!

 

De prijs van de gîte is inclusief gas, water, elektra en internet.

 

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt, is er per persoon een handdoekenpakket en keukenlinnen. Er geldt hierbij een verplichte afname per persoon van 10 euro.

 

In het stookseizoen vragen wij een bijdrage van 35 euro per week.

 

Wij vragen een borgsom van 100 euro die binnen een week na afloop van uw vakantie wordt teruggestort. Verplichte eindschoonmaak bedraagt 50 euro.

 

De gîte biedt plaats aan maximaal 4 personen, maar eventueel kan er een kinderbedje extra bijgeplaatst worden op de eerste verdieping. Het huis beschikt over een kinderbed, kinderbad, kinderstoel, traphekje en potje. Kosten voor een kind extra bedragen 35 euro.

 

Huisdieren zijn het hele jaar toegestaan, maar in overleg. Wij vragen een toeslag per huisdier van 20 euro per verblijf. Roken is niet toegestaan in de gîte.

 

 

2018

Periode

Prijs per week

Prijs per midweek

Prijs per weekend

Hoogseizoen

Juli & Augustus

695 euro

-

-

Middenseizoen

Mei, Juni, September & schoolvakanties

595 euro

Op Aanvraag

Op Aanvraag

Laagseizoen

Januari, Februari, Maart, April, Oktober, November & December m.u.v. schoovakanties

450 euro

400 euro

200 euro

Bart & Stefanie | Domaine du Taillis | Le Taillis - 58110 Rouy | La France | +33 6 85 59 81 33 | info@domainedutaillis.com

© All Rights Reserved